Nejde to bez tebe

Nejde to bez tebe

Anotace: Rychlý tep zkouší veršovat na stále se opakující téma)

Nechci stavět mezi náma most
ale musím, lásko
říká se tomu uvědomělost

Ráno se ti zase vyhnu
po noci strávené s ním
odpoledne jihnu
nad tvým psaním

Dneska to bude stejný jako včera
je to jako kletba
který se nejde zbavit

Milovat tě,
je jako chodit po střepech
při pohledu na modrou oblohu,
jako utíkat ve snech
i když už nemohu

jako tančit v dešti i když neprší
neobracet kalendář
odmítat nejbližší
ignorovat světel zář

Já vím, že si to umíš zařídit.
Autor Rychlý Tep, 17.05.2010
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: jedam, 4LJFilip, ilona, Zorenka Ježková, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí