Psaníčko

Psaníčko

Anotace: Druhá kratičká báseň z opět z kapitoly "Slzy lásky".

Sbírka: Tichá svíce

Ráno, když se vzbudím a myslím na tebe,
uvědomím si, že mám srdce jen pro tebe.
Miluji tvůj krásný hlas,
už ho slyším zas a zas.

Slovo tvé tu hraje hlavní roli,
kde to jsem, na bitevním poli?
Dej mi trochu času prosím,
starosti své teď řešit musím.

Láska je plná bolesti,
které způsobují lidské neřesti.
Jak mám vyjádřit lásku k tobě,
co mám udělat, když chci tě k sobě.

Miluji tě a mám tě plné srdíčko,
proto ti píšu toto psaníčko.
Autor Nomian, 18.05.2010
Přečteno 553x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, carodejka, Dygi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně srdíčková...ach.

25.07.2010 22:10:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí