---INSPIRACÍ JE JÍ ON---

---INSPIRACÍ JE JÍ ON---

Anotace: ...skloněná u břehu k měsíci, zkouší skládat..po měsíci

Inspirací je jí on,
Oči zářící,
Srdce jako zvon,
..Piha s pihou na líci..

Jeho ostýchavost svádí,
Klukovský smích nedá jí spát,
Dítětem uvnitř vábí,
Chtěl by si stále hrát.

Svou silnou vůlí překonává všechny nástrahy osudu,
Na výmluvy má tisíce důvodů.
Nerad vstává z pelechu,
Vymýšlí totiž,
Co by proved za neplechu!

Jistotu,
Tu v materiálním světě nehledá,
Chce objevit čistotu,
Jinak smysl života neshledá.

...Je její nadějí do ošklivých dní,
Kde bude ustavičně
...s ní...
Autor Stepbystep, 18.05.2010
Přečteno 398x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, angel.michelle, Aka Kiss, hašlerka, Mbonita, enigman, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilá, líbí...*:)

06.06.2011 19:41:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí