vzpomínáníčko

vzpomínáníčko

Anotace: áááách jo

Vlak našich myšlenek a vnímání
co přijel ze snů
našich panenek a svítání

přivezl vlnu štěstí co nás hnala
do doby než jsi se vdala
ten vlak je nám dneska vším
ikdyž ze snů zbyl jen dým

kamarádi co se mnou kamarádí
kamarádi co neměli mě rádi
odřený kolena a první pusu
dala mi Alena
a já se nechtěl až do večera mejt
Autor Akyš, 19.05.2010
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Divoženka1, carodejka, Zorenka Ježková, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí