Zklamal jsem

Zklamal jsem

Anotace: zklamání nejen sama sebe

Bylo či nebylo?

Raději bych nevěděl.

Stalo se nestalo?

Rád bych zapomněl.



Odpouštět jiným

Není moc lehké.

Však odpustit sobě

Je opravdu těžké!



Odpusť mi činy,

Které se staly.

Jsem obětí viny,

Kéž by mě sťali.



Kdybys jen věděla,

Jak uvnitř cítím se.

Kdybys jen viděla,

jak strašně stydím se.



Hodně jsem zklamal,

Však ne jen Tebe.

Hodně jsem zklamal,

nejvíce sebe.



Sám jsem to nečekal,

Sám jsem to nechtěl.

Proč jsem to udělal,

Kéž bych jen věděl.



Zklamal jsem hodně,

Lidi nejbližší.

Zklamal jsem dokonce,

Lásku nejvyšší.
Autor qwert, 19.05.2010
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je smutné...

19.05.2010 18:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí