Kouř z cigaret

Kouř z cigaret

Anotace: omnia vincit amor

Konečky prstů hledám tvou tvář,
vydám se po klikaté cestě,
vyhýbám se hříchům,
co dřímají odpradávna v nás.

Horké plamínky,
lehce dusí tvůj dech,
rty, rychle se otvírají,
to ony způsobily vše.

Hrajem hru na schovávanou,
s nezměrnou touhou,
snad nás nenajde,
jak pravda nevypluje,
nedostihne věčně nevinné lháře.

Bořím nos do vlasů,
vdechnu kouř z cigaret
a vodkou slepené pramínky,
náš tanec se tím odkryje..

..odcházeli jsme a rychle se vraceli,
jako bychom se báli být od sebe daleko,
nemoct ucítit, pohlédnout, uchopit..

/chci navždy zůstat tam, tady, u tebe../

To, co nás spojilo,
chtělo vše roztrhat na kusy,
to, co nás dělilo,
byl ráj, kam směřují naše útěky.
Autor Gabika, 19.05.2010
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, La Suneteto, Zorenka Ježková, Bíša, Chancer
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec je pěkný

14.09.2010 18:33:00 | Krpi Nika

Chancer - bod!
Siorak - dva body!!:-)

A já jen dodávám:
Vae victis!

25.05.2010 15:05:00 | La Suneteto

To je moc pěkné,moc!

22.05.2010 02:57:00 | Zorenka Ježková

Omnia vincit amor..sed memento mori :-)

19.05.2010 22:43:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí