Lucce

Lucce

Anotace: Odešlas bez rozloučení, s bolestí velkou zůstáváš v srdci zlomeném. Jsem zas na začátku. Proč?

Vztáhl jsem ruku,
ale zůstala viset ve vzduchu,
vyslovil jsem Tvé jméno,
ale zapadlo do tmy, ticho.

Otevřel jsem oči,
před sebou prázdnota,
ticho a tma.

Odešlas tam, kam se utíká,
když láska zaniká,
když umírá.

Žádné slunce, nikdy neuvidím,
nikdy hlas neuslyším,
tvůj
úsměv zamilovaný,
patřím k odepsaným.

Nikdy tvé oči už nespatřím.
Autor Diablek, 19.05.2010
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, co zivot dal i vzal, CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí