Narozeniny

Narozeniny

Anotace: Být včas a na správném místě, to je to co mi chybí

Narozeniny

Zvlhlé troškou ranní rosy
moje oči papír prosí
aby četly se Ti příjemně
tyhle řádky ode mně

S květinou Ti přijdu přát
ze svých citů trošku dát
spoustu štěstí, krásné chvíle
hodně lásky, zdraví silné
chtěl bych vidět jen Tvůj smích
to je další z přání mých

Až se Tvůj dort večer sní
až se hosté rozloučí
taky trochu vzpomeň si
že mezi hosty
co Ti přišli přát
chyběl ten, co má Tě rád
Autor slamtron, 24.12.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jejda, ta je hezoučká a přece trochu smutná (ten konec), ale to se spraví :-)

24.12.2005 10:30:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí