Myslím na tebe

Myslím na tebe

Anotace: Bohužel do dnes.

Moje oči mám zavřené
Myslím na tebe
Moje srdce je nadále tiše
Myslím na tebe můj miláčku
Postrádám tě a teď si přeji být u tebe

Řekni mi jen jeden důvod
Proč je to tak těžké bez tebe žít
Žádný smysl navíc
Miluji tě
Přijď zpět ke mě
Potřebuji tě
Zůstaň prosím zde u mě
Já si přeji jen tebe a jinak žádná jiná
Potřebuji tě....tak velmi

Proč to muselo jen tak daleko dojít
Dny,noci bez tebe jsou jedno utrpení
Myslím na tebe
Nemůžu spát
To bolí miláčku
Přijď prosím ke mě

Ty nevíš jaké je to být na dně
Sním o tobě a prosím tě nenech mě samotným
Miluji tě přiď prosím ke mě
Potřebuji tě zůstaň zde u mě
Miluji tě

Autor Mausik, 20.05.2010
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéje,to se mi líbilo!

22.05.2010 02:48:00 | Zorenka Ježková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí