Vzplanutí

Vzplanutí

Anotace: Pro tebe maličká :-)

Sbírka: Cesta ke štěstí

Anděli, svá křídla roztáhni,
Jsou jak vášně vzplanutí,
Čáru mého života protáhni,
Já chci zažít další vdechnutí.

Anděli, daruj mi ještě chvíli dlouhou,
Chtěl bych toho ještě tolik zažít,
Chtěl bych pro ni žít a umírat touhou,
Chtěl bych toho s ní ještě tolik prožít.

Anděli, prosím tě na kolenou,
Moc a moc tě prosím, můj ochránce,
Doufám, že naše srdce vzplanou,
Vím, že jsi můj strážce.

Děkuji, že mohu být chvíli s ní,
Děkuji za vše dobré,
Moc mi na ní záleží a doufám že to ví,
Avšak vím, že mé přání není skromné.
Autor Spajdy, 21.05.2010
Přečteno 425x
Tipy 5
Poslední tipující: Luca Steavens, ilona, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí