Majálesová

Majálesová

Anotace: ..naše první pusa

Přejíždíme
jednu zastávku
za druhou
a já pozoruju
jen naše ruce.
Spojený.

/Zítra si nebudeš pamatovat,
žes tu se mnou byla,
jsi moc opilá!/
Pozoruje mí oči.
Ty skleněnky
skleněný

/Nejsem/
ohradím se
/Já vím, co dělám!/
dodám rozpustile
a on mě skepticky pozoruje
se šibalským úsměvem

Přibližujeme se k sobě
a najednou..


už jsem úplně střízlivá
Autor Nussichoco, 21.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST ! roztomilá :-)

21.05.2010 19:36:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí