Sněhové vločky

Sněhové vločky

Anotace: ...

Sněhové vločky padají.
Jsou studené a přesto tají.
Tajná přání v sobě ukrývají.

Ta přání tajou,
jako ty vločky.
Na city hrajou
a trápí duší stovky.

Nebo se trápí samotné?
Snaží se zhmotit, přání nehmotné?
Duše jsou studené a nemilované?

A vločky tají.
Na těle stém.
Je mrtvé a studené,
jako srdce v něm...
Autor kuskus pruhovaná, 21.05.2010
Přečteno 253x
Tipy 10
Poslední tipující: Divoženka1, nejsembásník, Kars, Psavec, Agniezka, modrá..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí