Nekonečný příběh

Nekonečný příběh

Anotace: pořád dokola.....never ending surrender

Den za dnem
Utíká, já ztrácím vůli žít.
Pomalu
A přesto rychle, jako by
se svět chtěl ještě loučit.
Usínám.

Spánek je to poslední, co chci,
A "lhostejně" mi denně máváš.
Energie? Zbytečná!
To rezignace
Pomalu
A přesto rychle, jako by mi
Se tlačila do podvědomí...

Nevnímám
Tu bolest, cos mi
nevědomky způsobil.
Nezbývá mi
Než se se vším smířit.
Nic víc než jen sebeklamy
Není teď už mezi námi.
Procitám.

Pohled, co prohlédne stěnu
A co do srdce neuvidí?
Aspoň nelži, když už...
A jsi jak polární zář,
Co dokonale znám, a přesto
Vždy mě něčím překvapí.
Snad výrazem, či jiskrou v očích
Tvých.

Jsme jako dvě strany mince.
Odlišní a přesto stejní
významem a povahou. Víš
Snad proč se chci tak bít?
A nepřítelem kalendář
je, když minuty tak letí!
Proč nutíš mě bez tebe
učit se žít?
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 21.05.2010
Přečteno 388x
Tipy 23
Poslední tipující: Dreamer, ilona, Gabrielle, PetTulak, Jožin z Moravy, klajusenka, labuť, Chancer, ta.cupka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, ST

07.09.2010 14:38:00 | Dreamer

Jako mince - každý na opačné straně, ale mají stejnou cenu..nikdy nic nevzdávej, bohéme :-)

22.05.2010 13:10:00 | Chancer

´krásně napsané

22.05.2010 11:34:00 | xoxoxo

ST,moc Ti děkuji!krásná báseň
(Pláču a znova a znova si tu báseň čtu)

22.05.2010 11:15:00 | ta.cupka

Nádherná poezie

21.05.2010 17:00:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí