o ní

o ní

Anotace: víla

mám v palici už jen jednu věc
a to není vůbec žádnej kec
chci poznat zase jen tu jedno moc
strávit s tebou zase noc
ale klidné dobu delší
to by bylo ještě lepší
už chci jenom a jenom tebe
vedle tebe je to pro mě nebe
jeden velkej ráj krásnej
osud je ted pro mě jasnej
bytí s tebou chci už jen
ty si pro mě krásnej sen
přitahuješ mě vším co děláš
třeba když na klín mi sedáš
nebo když se krásně směješ
při lochtání se chvěješ
tvoje krásný hnědý oči
jen kouknu hlava jak na kolotoči
nejkrásnější je tvé ze všech těl
tebe sem prostě vždycky chtěl
Autor ostuda lidstva, 22.05.2010
Přečteno 383x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Iv, Mraveneček, Bíša, Zorenka Ježková, lennerka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo,pěkné a srdečné!

22.05.2010 02:24:00 | Zorenka Ježková

pekne vyznanie :)

22.05.2010 01:18:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí