Ber a pojď

Ber a pojď

Anotace: Psané po dlouhých nocích, kdy spánek ne a ne přijít.

Přijď pro mě
a vezmi empétrosku.
Prosím,
měj mě rád. Aspoň trošku.

Vezmi mne za ruku
a nestyď se za mě.
Ještě spoustu kroků
spolu uděláme.

Nebo možná už ne.
Viď? Není to slušné.

– Ty.
A já. (?!) –

Ty víš, že to povídáš.
(Však já vím, ujišťuji tě, že ano.)
Jsi zrádce, hnusný Jidáš.
Tak je v historii znova dáno.

Už zase melu nesmysly.
Vůbec mi to nemyslí.
Jdu spát. Běž raději taky.
Než přitáhnou ranní mraky.

Ty. A já…
Každý sám.
Autor mašinka, 22.05.2010
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Valemart
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásné ....dobře ti rozumím

25.05.2010 18:05:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí