Můj lední medvěd

Můj lední medvěd

Anotace: Pozn.: Všichni lední medvědi jsou leváci.

Jsi má láska první a zatím poslední
Miluju tě i gesta rukou tvé vlivnější hemisféry.
Stejně jako maj všichni medvědi lední.
Nejen proto se nikdy nechci dožít konce této éry.

Jak říkám, nechci se dožít rána,
kdy se vzbudím bez svého plyšového médi.
To by byla z čistého nebe rána;
další tmavá barva do každoranní šedi.
Autor mašinka, 22.05.2010
Přečteno 405x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí