Ona

Ona

Anotace: . .. ... .. .

.

zamknutá

ve tmě

tiše kvílí

cuká se

ve vlasech

mrtvé víly

pláče

bolestí

ze zlatých okov

nutí se

nevzlykat

když je s ní hotov

polyká

střepy

z rozbitých snů

kapky

pozornosti

nechává psům

/ trhajícím cáry bílého brokátu /


páchne

pohrdáním

špinavá je

jak coura

vláčena

škarpou

otekle mžourá

dusí se

žlučí

dotyk ji

mučí

touží

čeká

umírá

z nedostatku

pozornosti

/ co by nedrtila kosti /

má stále moc

ctnosti

nesvéprávné

netuší už

co je správné

ze tmy se zbláznila

na světle opilá

pocitem naděje

umírá

.
..
...

láska

...
..
.
Autor Temeraire, 23.05.2010
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí