Je mi trochu těžko..

Je mi trochu těžko..

Anotace: když láska bolí...

Je mi trochu těžko
při vzpomínce
na to všechno
krásné a nemravné
co chutnalo tak sladce
to naše milování
naděje i srdce
do not, které hrály
kam zmizely doteky
tak něžné
a slzy chtění tekly
osaměle.

Je mi trochu těžko
jak zapomenout
na to všechno
co nechal si žhnout
a skomírající plamen
zapálil si vášní
bezpečí tvých ramen
nechci být jen další
co podlehne tvým trikům
laciným a hloupým
poznávající
polibky tvých rtů.

Je mi trochu těžko
a přece létám v nebi
a kolem mě,
to všechno,
zanechávám tady
já anděl jsem, co ničí
všechnu víru v lásku
oči zbylé k pláči
tvář hledající masku
vrátit čas a změnit
ty náhody, ty skutky
i přesto,
chtěla bych to zpátky.
Autor klajusenka, 23.05.2010
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí