Žhář

Žhář

Anotace: Srdcí a pocitů

Oslňující zář
Měsíce na rybníce
Zvýrazní línii tvou
Rostliny, žáby žasnou
Zakrytá tvář
Vlasama do půl těla
Odraz splývá s hladinou
Jen touhou nehmatatelnou

Jseš schovaná
Uvnitř mého těla
V hlavě zarytá
Pod jménem cos zašeptala

Vypadám jak lhář
Nevěří a přehání
Časem i ty slova splynou
Obraz, jak déšť smyjou
Srdeční žhář
Dopisem psaným popelem
Stává se jedinou omluvou
Než se vzpomínky zgumujou
Autor P.P.S., 23.05.2010
Přečteno 377x
Tipy 23
Poslední tipující: Gabrielle, Andee, Bíša, zelená víla, labuť, Psavec, hašlerka, carodejka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezoučké,i srdíčko někdy bolaví ale pak zase příjde láska, věř mi.

23.05.2010 22:51:00 | carodejka

st

23.05.2010 22:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí