Stehy

Stehy

Anotace: ...

Najdi si jiného.
A co mu mám říct?
Buď mi oporou a nechtěj po mě nic?
Mé srdce patří jinému
a ty mě máš za odměnu...
Nedotýkej se mě,
vše pro mě chutná temně.
Výkřiky, výkřiky, výkřiky,
ze společnosti tvé paniky.
To nemohu, to nejde.
Kdo ví, zda mě to přejde.
Musím žít dál i bez zrcadel.
Musím žít dál i bez něhy.
Chytit se vzdušných pádel.
Objevit nové břehy.
Autor Inge, 23.05.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

23.05.2010 22:03:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí