Buď takový

Buď takový

Anotace: ...

Pohlaď mě po tváři
a přej mi krásný den
Ať mé srdce zazáří,že
dnes to nebude jen sen...

Z očí mi utři poslední
slzu.Cvrnkni mě do mého
nosu. Zašeptej slova o
mé kráse..vidíš,červenám se...

Zabroukej tóny z písničky o
dešti a roztrhej pláštěnku
která nic nevěští.

Schovej mě do tvého objetí
a přitul si mou tvář. Ať je u
Tvého srdce z dojetí,tak
nespěchej máme čas...

Drž mě pevně a víc krát už
nepouštěj.Cítím náboj souznění
tak koukej a neboj se...

Buď svolný...Miluj se...
Autor Kett, 24.05.2010
Přečteno 375x
Tipy 22
Poslední tipující: CORONATION, bobi bobie, betmen71, Linzerka, hypertenze, Niky88, Bíša, Chico1, mida, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné veršování...

25.05.2010 14:46:00 | hypertenze

Se mi zdá, že zraješ :)) Moc hezká Kačenko ..

24.05.2010 23:59:00 | Chico1

Hezká Kačko:)

24.05.2010 12:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí