Pro někoho, kdo vlastně není

Pro někoho, kdo vlastně není

Anotace: Rýmy ze mě šli sami, však báseň nemá kandidáta. Třeba příště...

Tvé slzy chtěla bych setřít,
a říct Ti, že máš jich šetřit.
Šetřit pro lásku tvou,
lásku dlouhou, opětovanou.

Možná, že někdy štěstí nepřeje nám,
neboj, jsem s tebou, já to znám.
Však nezoufej má lásko,
jednou jí zas řekneš krásko.

Snad někdy pocítíš chvění štěstí,
snad budeš šťastný, beze lstí.
Já Ti to přeji vážně moc,
možná, že sním o tom celou noc.

Lásko, možná, že nejsem v pořádku,
svou lásku Ti píši do řádku.
Snad nepohrdneš tomu dění,
já totiž s Tebou cítím chvění.

Přeji Ti krásný život,
možná beze mě.
Pro mě to není závod,
kdo ano a kdo ne.

Je to pro mě možná víc,
než jsem Ti byla schopna říct.
Nedokáži vyjádřit,
jak dokážeš mě rozzářit.

Lásko, miluji Tě.
Autor Beznadějná, 24.05.2010
Přečteno 366x
Tipy 13
Poslední tipující: al-pacino, jedam, ilona, carodejka, Elie, Bíša, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vedla tě moc hezká inspirace, ať tě múza líbá dál.

27.05.2010 22:32:00 | carodejka

Krása =] ST

25.05.2010 14:01:00 | Elie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí