Jen kvůli..

Jen kvůli..

Anotace: .. polibkům

Jen kvůli polibkům létám do hvězd, ach
proč blíže nejsou?
odpověď na dotaz bude ve hvězdách
mé rty své nesou

břímě polibků, tak nesnesitelně
tíží je k srdci
s plazmatem na rtech se líbat živelně
chtějí, ti svůdci

s jedinou z hvězd, jež se jeví tak křehká
kde je?.. je?.. není?..
má nemoc není jak dřív (byla lehká)
lék k nalezení

nikde ve vesmíru krom v jejích ústech
nebude, vážně
sny-nesny s polibky - teď neopusťte
mě nerozvážně
Autor Petbab, 24.05.2010
Přečteno 347x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Vjeršotepec, Markéta Hl., Psavec, hašlerka, Simísek, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

22.10.2010 08:42:00 | PIPSQUEAK

kvůli nim:)

24.05.2010 20:02:00 | Simísek

Polibek, to je věc...

24.05.2010 14:47:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí