Pokušení

Pokušení

Anotace: Je hříšné,svádivé,které vábí...

Při mihotavém světle ozářeném hvězd,

texty veršů nechal jsem se svést.

Na kusu papíru písmenka jen tančí,

a Tvoje smyslná silueta sem vtančí.


Tvoje oči se do mě vpíjí,

no tak černovlásko,hříchy Tvé se tím smyjí.

Díváš se na mě nevinně,

a já čelím Tvému pohledu hrdinně.


Uděláš krok vpřed,první druhý...

a vlníš se do rytmu hudby.

Rukama mě uvězníš,

a myslíš si, že tím zvítězíš.


Je to pro mě pokušení silné,

ale, tvářím se chladnokrevně.

Myslela si, že mě získáš zpět,

ovšem zrada se nedá snést.


Je to konec naší dohry,

slzy hněvu už mi dávno došly.

Na papíru rýsuje se nový svět,

svět bez lhaní a bez hádek.


Já zase hloupě věřím, že to bude jiné,

a paprsek teplého citu mě k sobě přivine.

Doufám, že jednou se dočkám toho slova jediná,

prozatím,má víra či snad svíčka zhasíná.
Autor Kessi, 24.05.2010
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na papíru rýsuje se nový svět,

svět bez lhaní a bez hádek.

Pěkné!

25.05.2010 08:53:00 | Sisinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí