Vražda

Vražda

Nekonečné dny a noci,
Smutky bez konce a bez pomoci,
Slunce jasné, a den přec temný,
Noci krásné, a přece bolí.

V tichu a ústraní,
Čas dále plyne,
Srdce mám na dlani,
Bolestí hyne.

Zvonky a květiny,
Láska i motýli
Zradili mne,
Srdce i duši mou,
Nechali mne bloudit tmou.

Na konci cest do propasti,
Sůl do mých ran,
Blesky a oheň
Spálili zbytek naivnosti,
Oči temné, krví podlité,
Ruce drsné, hřeby pobité,
Vryly do mé duše navždy
Nápis, že láska je jen další způsob
Kruté, bolestivé vraždy.
Autor FadedLightBluePink, 24.05.2010
Přečteno 424x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, Muta cum liquida, Mary.Cocaine, Stoneman, Rootness, Vlk v rouše, Ejí, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bude to jenom lepší :)

29.06.2010 20:16:00 | Vlk v rouše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí