Čekám

Čekám

Anotace: Čekám...na co? Na to až zjistí, že já tady jsem? "Jediná vždycky budu stát, i když ti celý svět dá mat, věřím ti všechno, braň se, snaž..." :( (napsána 24.5.2010)

Čekám na to
až budeš opět padat
abych tě mohla zachytit.

Čekám na to
až nebudeš chápat
že jsi polapen do sítí.

Čekám na touhu
co dáváš ženě
jenž denně ti ubližuje.

Čekám na něhu
s oddáním koně
co proudem pluje.

Chyť mě za opratě mý
jsi zaříkávač koní
Já? Zvíře věrný.

Čekám na lásku
co dáváš...jí
visím na provázku
uzly povolují.

Proč člověk vždy miluje
více toho, jenž ho
do krve zraňuje?

Jak dlouho ještě
budu věrně stát
a čekat...

Čekat na zázrak
na touhu, na něhu
budu přízrak
schovaný v úsměvu?

Možná, že jednou
až začneš zase padat
nebudu tu,
abych tě mohla zachytit.

Nebudu tou ženou
co čeká, až začneš chápat
že byls polapen do sítí
...
Příliš dlouho.
Autor mauvais-ange, 24.05.2010
Přečteno 367x
Tipy 9
Poslední tipující: Malá Lucije, jedam, ilona, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,to se člověk někdy načeká než vykoumá ten správný okamžik :-))Přeji ti v životě tuze moc šťastných dní plných nevšedních zázraků:-) Ilona

31.05.2010 03:35:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí