neodolám

neodolám

Anotace: .

Nabízíš před deštěm skrýš
říkáš mi vstoupit smíš,
přijímám Tvé pozvání

oči máš jak ranní svítání
řekni mi jaké máš přání
všechna Ti vyplním

každý Tvůj pohyb lačně hltám
myšlenky hříšné v hlavě škrtám
a chci je všechny zastavit

Tvé boky ladně kolem krouží
mé tělo po nich velmi touží
a není mi pomoci

jsem Tvoje mrštná chobotnice
mám osm rukou né-li více
a už Tě vedu k pelíšku

marně se snažíš chytit dech
líbám Tě, ležíš na zádech
a moc Tě chci

naše těla spolu ladí
tisknou se k sobě-klubko hadí
mé štestí Tobě dám

i na Tobě je úsměv znát
šeptám Ti znova mám Tě rád
při Tobě budu stát :-)
Autor mida, 24.05.2010
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Psavec, Mraveneček, labuť, Niky88, Bíša, Iv, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalá báseň..

05.06.2010 22:21:00 | Vanilková Ninja

Krásná..wau :-))

24.05.2010 21:22:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí