Oddaný stín

Oddaný stín

Anotace: láska na život i na smrt..?

Od zhora, znějících houslí hlas
pro padlé těla v boji.
Začali bojovat v lepší čas,
ti, co nebojovali.

Dívka se skláněla nad hrobem
vědě že ji zde nechal Drahý.
Samotnou,bez duše, nechal ji tady.
Zbyl jí jen pohled vlahý.

Jen oči pro pláč a černé roucho
vyjádří temný klid.
dráhý zemřel, láska ne uhasnout
.už nemá pro co žít..

I když ho nevidí, přesto ho cítí
On slíbil něco , co nesplnil.
Co rozsvítil-nehasne,
hřálo-teď pálí.
On zvěčnil svůj osud přetnutím žil.

Řekla, že půjde s ním kamkoli,
přes cestu klikatou, trnitou , dlouhou.
Ke hrobu, kde dnes jen pláčou topoli,
s dívenkou trpící.. touhou.

Stín se každý den vrací k ní,
dívá se na ni a mluví.
Divte se, pro Boha, dívce nešťastné
Zemřel jí život- Drahý.
Autor Live to fight, 24.05.2010
Přečteno 349x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, CULIKATÁ, Iv, Larey
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím jestli pěkná, ae uznávám dost depresivní:) Ale děkuji, vážm s toho:))

24.06.2010 18:50:00 | Live to fight

Ano,krásná báseň,bolavá.St.

25.05.2010 06:43:00 | CULIKATÁ

Smutné a krásné.ST

24.05.2010 23:30:00 | Iv

:(

24.05.2010 23:24:00 | Larey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí