deprese

deprese

Anotace: smutek,bolest,všechno,rozhodnutí

Je možné ,aby tolik mužů mě chtělo
A moje srdce jen jednoho chtělo
A to muže zadaného a nevěrného
Ach proč jen rozum není více
Mnohdy zachránil by duše i srdce
Proč jsou lidé co využívají slabosti
Ač možná z hrdosti, že mají tu sílu
Co Ti druzí nemají ani vinu
Ráda bych smazala skutky minulé
Když ne všechny byly nevinné
Srdce mé trápí se ,
ztratilo víru
Samu v sebe ,
snažím se najít cestu
Ze špatného snu
,abych neublížila
Nikomu ,nikomu dobrému .
Proč zamilovat se do člověka
co odsoudil Mě v nemilost,
že ani promluvit
S ním nemohu jak cítím jeho nemilost
Tak mažu lidi ze své paměti
A musím začít nové hledati
Dnes mále zabila jsem se
Což je to možné ,
abych tak nezodpovědná byla
Vždyť má matka tak skončila
Snad ,
že by osud chtěl abych naplnila konec života
Života zatím ne zcela naplněného
a neužitého
Ne nechci matičko nechci jíti za tebou
chci býti
Se svými dcerami
a před nástrahami
života je chrániti
Snad je to Tvoje vůle
,ale já žít dál chci a budu
iKdyž někomu tím nevhod budu
Toť moje zpověď celá ,
že na tomto světě nežít
By chyba velká byla
Autor třeštidlo, 25.05.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mysli na holky,
jak by vzpomínaly..

25.05.2010 01:55:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí