Věřím...

Věřím...

Anotace: Jak se rozhodnout, když jedna polovina říká ano a druhá ne?

Sbírka: Postupem času...

Chtěla bych jít dál,
Ale něco mě tu drží
Na co je vztah s člověkem,
Který jenom mlží?
Tak na co je ti slib,
Že budem spolu věčně?
Náš vztah je plný chyb,
Nic už není společné.

Tak proč mám ještě zůstat,
Když táhne mě to dál,
Proč do země vrůstat,
Když všechno jsi mi vzal?
Na co se dál trápit,
Jen v představách žít,
Když se můžu obrátit
A svou cestou jít?

Protože ještě doufám,
Že my dva máme cenu,
I když už si zoufám,
Zda nemáš jinou ženu.
Ale já věřím stále,
Tak pevně a tak nehnutě,
Že posunem se dále
A zas uslyším: Miluji tě…
Autor wendy.poezie, 25.05.2010
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Básničkáříček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí