Loučení

Loučení

Anotace: nerad se loučím, a nejvíc srdce bolí, když je to naposlledy

Loučení

Vždycky, když starý den už končí
a já pomalu jdu spát
přemýšlím proč se loučí
vždy tak těžko a bez parád

Tak smutný a poslední
zdá se každý den loučení
a nekonečně dlouhý návrat

Kdyby tak odchody nebyly
kdyby loučení se smálo
a chvíli návratu všech blízkých
by si dneska přálo

Tak aspoň chvíli počkej
a pomoz zastavit mi čas
ať mohu loučení
smazat ze všech lidských tras
Autor slamtron, 25.12.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zbyva mi jen souhlasit s oběma komentari podemnou 8-)

25.12.2005 21:10:00 | Natalie Kolářová

O zastavení času by mnohý z lidí stál...

25.12.2005 16:48:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí