Ty

Ty

Anotace: zaslechla jsem

Zaslechla jsem o tobě zprávu
rozbušilo se mi srdce
avšak myslím, že po právu
přešlo mě to prudce

našels ještě mladší,
je to s ní snažší?

Lituju tu mladou slečnu
vybrala si takovou fetnu

zničit život to hrubě umíš
jen na sebe přitom myslíš.

Měl bys přestat
a ona taky
než skončíte místo
na nadráží
v hrobě.
To asi chceš umřít
pod mraky,
perník a jí
mít v sobě.

Proč dokážeš každou tak zmámit?
Udělají pro tebe vše jen se seznámit.

Dostaneš je do své moci,
pak už je těžko pomoci.

Ďábel v těle anděla
dobře žes odešel
a já pochopila
že tohle
jsem nikdy nechtěla.
Autor Niky88, 26.05.2010
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: Koza, mida, CULIKATÁ, susana načeva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky se přídávám a hodnotím ST

14.06.2010 20:10:00 | Koza

Nuže,tohle taky není k zahození!Bezvadné!!!!:-))

26.05.2010 06:16:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí