Ze Země..

Ze Země..

Anotace: .. k Slunci

Ze Země k Slunci a zpět ve snu kmitám
nejde to zastavit, zběsile lítám
nahoru, dolů, ten sen konce nemá
kdyby šlo vyndat ven jak šém z Golema

z hlavy mé posedlost být, kde chci všude
dokud ji mám kde mám, klid v ní nebude
příšerná nekázeň vymklá vší kontrole
zmítá mnou sem a tam, pak sráží do kolen

ráno, když končí noc, zpod řas mi vytéká
rosy třpyt, jenž ranní Slunce spíš vyleká
své rty na paprscích k víčkám mi přitiskne..
prý Slunce nemá rty.. mám tam rtů otisk, ne?
Autor Petbab, 26.05.2010
Přečteno 293x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lota, Psavec, labuť, hašlerka, Divoženka1, rezina, Žqáry, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

My ti věříme ...

26.05.2010 15:56:00 | rezina

konec je takovej moc podbízivej..ale jinak ano beru a dávám tip

26.05.2010 12:09:00 | mademoiselle secret

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí