Byla jsem to já

Byla jsem to já

Anotace: všechno bylo fajn.. a pak se to zas vrátilo

Na chvíli byla jsem to já, já to byla.
Přesně ta holka, o které jsem snila.
A byla jsem to já, Ta opravdová.
Veselá, a ne tak náladová.

Ta holka co miluje, ale přece umí říci NE!
Cítím, co cítím, přec konec je můj sne.
Mělo se to stát a tak se to i stalo.
Bylo toho víc, než se mi jen zdálo.

Smířená, veselá, že mohu věnovat čas sobě.
A přece tak najednou vidím se zas v hrobě.
A najednou. Beznaděj, smutek, bolest tichá.
Pro koho mé srdce ještě dýchá?
Autor darkday, 26.05.2010
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Čoki, rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na hrobeček je vždy času dost..ještě počkej pár tisíc let

27.05.2010 17:23:00 | Čoki

Co je to za otázku?
Přece pro lepší lásku!

26.05.2010 15:53:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí