hrob

hrob

Anotace: ...

cítim ako mi odkvapkáva z miechy
rozťala si ju svojim váhaním
pomaly stekám od teba
včera si kvetom odtrhala hlavy
a poskladala ich do venca
vtedy som ešte netušil
že ich zasadíš
na môj

hrob

hrmí a kráter vo mne ma volá k sebe
mávam rozsušenými prstami
a vietor mi ukazuje cestu
plavím sa na deravej bárke
v tme ma Hádesov pohľad
zbavil plytkých
malicherností

už ma obkľúčili

umývam svoje kosti v kyseline
aby som sa oprostil od hriechov
ktoré si páchala
na mojich údoch
vylievam otrávenú krv
a preklínam tvoje vrchy
ktoré ma odtrhli
od žitia

aj tak viem že nakoniec
spolu zhoríme
pochovaní

pod sviečkou
Autor MikroB, 26.05.2010
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí