Půlroční beletrie

Půlroční beletrie

Anotace: pro Majdu, k půlročnímu výročí 27.5.2010 mimochodem můj maturitní den tak mi držte palce :)

Půl měsíce je noci střed,
když sama tma se šerem odívá,
hvězda naše - večernice,
Ránem zjeví se naposled.

Jak skály tyčí se náš slib,
a mé srdce větru povídá,
času bude ještě víc,
Slunce vstane bez pochyb.

Jako jitro věří v nový den,
šestý měsíc ráje začíná,
už neznám smutek, špatné nic.
a žiju dál si krásný sen.

Zítra čeka mě maturitní zkouška,
bez tebe smutně se mi usíná,
večer krásnější bude o moc víc,
až budu zase líbat tvoje ouška.

Radek Novotný
Autor Falconius, 26.05.2010
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí