Smrt ti budiž vysvobozením

Smrt ti budiž vysvobozením

Anotace: trošku morbidní...

Prahnu po tvé krvi a bolesti,
slzy smutku promění se ve štěstí
a se slastným výrazem v tváři,
bodám tě do srdce proradný lháři...

Ne, takhle by to asi nešlo,
z týraní by rychle sešlo
a tys padl bez mučení,
no tak, nebuďme tak nenucení...

Dychtím po tvém nádherném těle,
můžu? ptám se tak trochu směle
a bodám...

Tvůj křik zní jako hudba líbezná,
to já bývala tvá princezna
a už nejsem...

Na rukou horkou krev cítím,
s šilenym výrazem se dovtípím
že už je po všem...

úleva však stále nepřichází....
Autor efie, 27.05.2010
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: James Sceptic
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný kousek morbidity. ;-)

28.06.2010 00:14:00 | James Sceptic

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí