Vzpomínám

Vzpomínám

Anotace: Fotky se spálí, dárky vyhodí...ale vzpomínky zůstanou napořád....

Sbírka: Postupem času...

Vzpomenu si na tebe, když venku chumelí,
Vzpomenu si na tebe, když v kalendáři vidím neděli.
Vzpomenu si na tebe, když vidím sníh,
Vzpomenu si a mé slzy se ztrácejí v závějích.
Vzpomenu si na nás, když na okně vidím námrazu,
Je mi hezky, když si vzpomenu, jak ses bránil úsměvu.
Pamatuju si na přesný počet vrásek tvých,
Když tě stejně nakonec přemoh smích.
Vzpomínám na tvoje oči – modré jako mořské peřeje
A trocha zelené jako na jaře poupě.
Podívám se z okna a vzpomenu si na ty bílé závěje,
Tak proč se cítím tak hloupě,
Když vzpomenu si na ty krásné dny?
Možná proto, že to byly jen sny…
Autor wendy.poezie, 27.05.2010
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Mraveneček, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju (zase) :)...některé ty moje básně jsou už celkem staré a naštěstí už zase svítí sluníčko :)

31.05.2010 13:43:00 | wendy.poezie

Ach,tohle moc dobře znám..přesto musíme umět jít dál a žít:-)Se sluncem v duši!Sílu-hladím,mávám a líbám!Sílu!

31.05.2010 03:50:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí