Břeh

Břeh

Anotace: ..

Dej mi svoji duši
já s ní budu chodit
Do provoněných světů
tvé vědomí vodit

Dej mi svoji duši
neb já nechci už nic více
Jen trošku z tvého srdce
u zapálené svíce


A půjdu si pro ní
třeba až na druhý břeh
tvá krásná duše
vyráží mi dech


dej mi svoji lásku
já ti chci dát svou
stačí tvoje přízeň
pak budem spolu plout

Dej mi svoji lásku
a já ti dám svět
strhnu měsíc z oblohy
tvá mysl jest přenádherný květ


A půjdu si pro ni
třeba až na druhou stranu
tvá láska ke mně
- je vše po čem prahnu
Autor rozkap, 27.05.2010
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Zorenka Ježková, CULIKATÁ, a_tao
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St!Moc pěkné-dušičkou,srdíčkem psané:)

28.05.2010 06:44:00 | CULIKATÁ

.
druhou duši
už hledat nemusíš
vždyť ta tvá
je jedním slovem
nádherná
.

27.05.2010 22:01:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí