Ty v mém životě

Ty v mém životě

Anotace: ......

Byla jsi pro mě jako světlo v temnotě ,
Jediný voňavý kvítek na celé planetě ,
Čistá studánka v hlubokém a tmavém lese ,
Nejkrásnější princezna na maturitním plese ,
Nechytřejší dívka která věděla co chce ,
Ta jediná otevřela dokořán moje srdce ,

Byla jsi pro mě důležitá jak slabikář pro prvňáčky ,
Nepostradatelná jak pro rybáře prut či háčky ,
Můj talisman pro štěstí a klidné spaní ,
Mystická múza pro tohle básnické psaní ,
Věděl jsem ,že každý den přijdeš jako rosa ranní ,
Stejně jako vím že pračka zapne máchání na konci praní ,

Byla jsi pro mě jako nesmrtelná bájná bytost ,
Ve které jsem viděl svou hrdost ,pýchu a slabost ,
A takové bytosti mi zůstávají navždy v paměti ,
I když mám třeba alzheimera už ve třicetipěti ,
Budu vyprávět svým vnoučatům co se stalo před léty ,
Příběh plný lásky a splněných přání a v hlavní roli TY..
Autor stava11, 27.05.2010
Přečteno 392x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju moc

30.05.2010 07:39:00 | stava11

Krásná

28.05.2010 13:39:00 | hypertenze

Také se mi moc líbí

27.05.2010 22:16:00 | Kars

Líbí se mi,hezká.

27.05.2010 21:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí