Vyznání...

Vyznání...

Anotace: Majki, jak dlouho ještě budeme spolu?

Člověk zná tolik slov, ale nikdy neumí najít to správné ve vhodnou chvíli
A tak co mám říci teď? Asi začnu oslovením:
"Můj milý..."
...prosím tě, přečti si těchhle pár vět,
není to zas tak dávno, co jsem ti chtěla dát celý svět

Ty ani nevíš, co pro mě tvá existence znamená
přečti si to víckrát - nezkazíš si zrak
Na tomhle listu ti ukazuji obnažená ramena
své duše, honosný to vrak

Nechci před tebou brečet
Vím, že člověk slzami nic nezíská
Jen chci, aby sis tohle přečet
Pořád se mi stýská !

Žádat tě o druhou šanci by asi byla bláhovost
předtím to přece skončilo mojí (?) vinou
A věř mi, že za to mám na sebe zlost
...už sis našel jinou?

Díky tobě jsem se zase začala smát
Každé ráno bylo najednou nádherné
V duchu jsem slyšela pořád kytaru hrát
a myslela si, že naše city jsou vzájemné

Kdybych řekla : " Já se polepším."
Mám dojem, že odpovíš: " Nevěřím !"
Přesto se tímto ptám,zda mi zkusíš ještě jednu šanci dát
zda mi dovolíš, abych tě mohla zase objímat...

Je to jen takové malé snění
Zřejmě žádné příště není...

Tuším, že není ani žádné příště
Je jenom teď a nikdy, nikdy víc
Jsem samotná vprostřed vzpomínek spáleniště
a je spousta věcí, které nestihla jsem říct

A už je asi neřeknu neb zítra bylo včera
Zase jsem na startu a není žádný cíl
Zmizela něha, zbyla nedůvěra
A každé další zítra mě stojí více sil

Kolikrát se jen mým pokojem linulo
Kurtovo : Hello, hello, hello how low
Mé štěstí už skončilo
pláču pro lásku bolavou

Každá slza vzpomínku na tebe stírá
naštěstí se na slzy neumírá
A co tedy ještě říct?
Chtěl bys vůbec slyšet víc?

Tak tedy (ne)dobrovolně s pláčem odcházím z tvého světa,
ve kterém jsem byla zřejmě nezvaný host
Vím, že neuděláš nic, nevyužiješ práva veta
a já zas na sebe ( už pokolikáté?) budu mít zlost

Možná si tohle přečteš a možná se budeš smát...
tak mi, prosím tě, odpusť, že jsem tě chtěla milovat...

Z lásky postavila bych ti katedrálu,
jejíž fiály by čněly až do nebe
Milovati není výsadou pouze králů
není nic, co bych neudělala pro tebe...

Jasně, že můžeš být JEN kamarád,
promiň, že bych chtěla slyšet : "Mám tě rád."
Autor Sorrow, 25.12.2005
Přečteno 677x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Hodně štěstíčkaaa!

21.01.2006 19:57:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí