Rozloučení.

Rozloučení.

Anotace: Anotace by kazila dojem. :)

Pohlédnuv na ni oněměl,
kdežto ona pouze tvář si kryje,
před jeho očima zvednutýma jemně
k její kráse spanilé.

V hlavě smích a stud se jí mísí,
jak říct mu, že jinou ve snech má,
odevšad zní odmítavé hlasy,
ve svém postoji je však stálá.

Slova linou se jí z úst,
tiše, měkce vysvětluje mu
a s posledním: ,,Odpusť.“
on klopí teskně hlavu.

,,V čem jsem snad chyboval,
že podlehla jsi dívčí kráse?
V čem jsem snad chyboval?“
ptá se jí znova a zase.
Autor l'âme, 28.05.2010
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Stinking Lady, Mraveneček, JohnyD., Sisinka, CULIKATÁ, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V čem chyboval, že podlehlas dívčí kráse? :) :)

18.06.2010 20:38:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí