Skládám

Skládám

Anotace: co dodat?

Skládám

Skládám si štěstí,¨
ze zlomků naděje,
ůsměvů co mi patří a nepatří,
z blonďatých kratochvílí,
hloubek modrookých tůní.

Skládám si stěstí,
z kousků bolesti,
nepřekonatelnosti chvění,
jedinečnosti naděje,
nekonečnosti čekání.

Skládám si štěstí,
laskavě hladící,
extrémně spalující,
neobyčejně obyčejné,
krásně hřející,
absolutně dokonalé.

Skládám si štěstí ze slov.

Skládám si štěstí,
co chytne mě a nepustí,
skládám si štěstí,
mou víru,
můj včerejšek,dnešek i zítřek.
někdy se zdá,
že stací jen natáhnout ruku,
a vzít.

Najednou příjde chvíle,
jako by mě opustilo...
Víš co udělám?
Vzpomenu si na Tebe,
sezbírám střepy vzpomínek,
pak zas a znovu...

skládám stěští
Autor Madanik, 29.05.2010
Přečteno 419x
Tipy 18
Poslední tipující: mirecek, Princezna.Smutněnka, Kapka, Zorenka Ježková, Dygi, Kristine Clary-Aldringen, ilona, ta.cupka., Psavec, Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poskládáno moc moc tuze líbezně!:-))

30.05.2010 02:20:00 | ilona

Moc hezká.

29.05.2010 23:55:00 | Psavec

Pěkná

29.05.2010 13:46:00 | malá slečna

Hezky skládáš:)

29.05.2010 12:31:00 | CULIKATÁ

...tak skládej,jednou se to podaří

29.05.2010 11:57:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí