mrzí mě

mrzí mě

Anotace: mrzí...že už nepřijdeš

Mrzí mě déšť
co smáčel křídla motýlům
a květy snů
co nemohou už rozkvést
mrzí mě tanečnice
co dotančila poslední krok
a za mrakem skryté slunce

vím že motýlům
zas oschnou křídla
ale chtěla jsem létat už dnes
a květy hvězd otevírat
a s tvaří plou sluečního zlata
protančit se nejmíň k zítřku



..
Autor Andee, 30.05.2010
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí