Proč?

Proč?

Anotace: Proč vás vždycky napdá tolik otázek, když jste zamilovaní?

Sbírka: Postupem času...

Proč jen si vzpomenu na tebe,
Když otevřu okno a pohlédnu na nebe?
Proč nejsem schopna pozřít jediného sousta,
Proč občas mám ty smutné dny?
Vždyť kluků je tu spousta,
Tak proč zrovna ty?
Proč ve dne jsem tak smutná,
Proč po večerech mě stesk přepadá?
Už nechci být jak ovce bludná,
Ale i tak mě napadá:
Proč chci s tebou být každou minutu, každý den,
Proč jen se bez tebe neobejde ani jediný můj sen?
Proč zdrojem všeho jsi v poslední době ty,
Proč jsi ten, který ovládá veškeré mé pocity?
Proč jen se ve mně ty pocity perou,
Proč se ty emoce na povrch derou?
Proč zrovna tebe chci mít?
Proč jen se bez lásky nedá žít…?
Autor wendy.poezie, 30.05.2010
Přečteno 344x
Tipy 8
Poslední tipující: Moniska, Andee, ta.cupka., ilona, Iv, Niky88
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dekuju :)

15.06.2010 08:57:00 | wendy.poezie

Pěkný ;)

14.06.2010 18:50:00 | Moniska

Proč Ti to vadí?

31.05.2010 03:51:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí