Snové prokletí

Snové prokletí

Anotace: o tom,jakou příchuť mají "svázané ruce" dvou lidí,když je na lásku pozdě..(?) Může být vlastně vůbec někdy pozdě na lásku?

Sbírka: Srdeční záležitosti

Při každém tvém pohledu zatoužím,
jedinkrát odžít to ,co jen sním,
zapít hořkost kruté reality,
kalichem lásky,až na dno intimity

Jak v prokletí snovém se ztrácím,
k Tobě tak blízko se vracím.
Už těsně na dosah mě tu máš...
"Chceš mě a chci Tě".,vždyť to znáš

Ztrácím se Ti v krátkém čase,
ztrácíš se mi i Ty zase!!
Minuty,hodiny,dny a týdny...
"Hej časi,buď už k nám víc vlídný!!"

Ze snů krásných strach už mám,
když Tě dlouho nevídám,..
Tvé oči do mých vábně křičí,
že nás tohle jednou zničí...
Autor Vanilková Ninja, 30.05.2010
Přečteno 433x
Tipy 23
Poslední tipující: Divoženka1, Kokonut, jedam, Psavec, Kars, Mbonita, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., mida, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas stále běží vpřed a my mu nestíháme, natož pak lásce...

09.06.2010 08:15:00 | Kokonut

Líbí se mi.

31.05.2010 22:25:00 | Psavec

Vážení, tohle,
je láska,
až k zbláznění
ST

31.05.2010 13:20:00 | Kars

líbí velmi
ST

31.05.2010 10:58:00 | Mbonita

Krásně napsáno.St+culíky:)))

31.05.2010 10:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí