Říjen

Říjen

Anotace: ...po irsku.

Pro říjen, jen pro říjen,
léto dalo své sbohem.
Měním se a měním se,
uvidím tě zas?

Myšlenka vyzívá emoce k návratům svádějí předstírat nechtějí .

Stojíš mi v cestě
a není co dodat.
Mysliš si, jsi ze zlata.
Bez tebe jsem ztracena.
Odpusť mi kamaráde,
ještě nekončíme.
Zvládnu to bez tebe.
Udělám to zas.

Pro říjen, jen pro říjen,
léto dalo své sbohem.
Točím se v kruzích
a snažím se vstoupit.

To je má evoluce,
to jediné řešení.
Stále samé soužení,
vytrvám v sevření.


Stojíš mi v cestě
a není co dodat.
Mysliš si, jsi ze zlata.
Bez tebe jsem ztracena.
Odpusť mi kamaráde,
ještě nekončíme.
Zvládnu to bez tebe.
Udělám to zas.
Autor Charlie Mero, 31.05.2010
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí