NOC

NOC

Anotace: Jo mít se tak zase o koho bát

NOC

Dneska jsem nemohl spát
dneska mě chmury tlačí

Já ve snu Tě viděl stát
a čekat před brankou vaší

Stála tam pořád jen sama
za Tebou světlo v síni

A já se strašně bál
že si Tě odvede jiný

Když jsem se vzbudil
na očích smutno a lesk

Potom jsem chvíli chodil
abych zahnal největší stesk
Autor slamtron, 26.12.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí