Píseň pro lásku

Píseň pro lásku

Anotace: zkrátka o lásce

Sbírka: otázky

Tak jako na nebi sluníčko,
tak jako v trávě kytička,
už je tu broučku pro Tebe,
ta nejkrásnější písnička.

Písnička o lásce,
písnička o štěstí,ať už jsi kdekoli,
cestu si proklestí,
najde Tě,
zazpívá,
ta slůvka naděje
a svými paprsky
srdíčko zahřeje
Autor Denny30D, 31.05.2010
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, danaska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučké verše. Ať se líbí té, pro kterou byly napsány.

31.05.2010 12:00:00 | danaska

Roztomile krásná,srdíčková.Hezká.

31.05.2010 11:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí