Proč je Láska ...

Proč je Láska ...

Anotace: ...

Jaká by měla být láska.
Dlouhá nebo krátká?
Hořká nebo sladká?
Měla by být krásná?

Láska měla by být bez odměn.
Měla by být bezedná.
Měla by být jak hebký sen.
Měla by být radostná.

Jenže tomu tak nebývá,
někdy je láska zlá
a často bolívá !

Proč místo touhy a něhy,
ta láska je tak krutá?
Proč taje jako loňské sněhy?
_______________________________________
A kdo si nedá pozor toho spoutá?
Autor kuskus pruhovaná, 31.05.2010
Přečteno 357x
Tipy 17
Poslední tipující: Divoženka1, Psavec, CULIKATÁ, Agniezka, Mbonita, labuť, Květka Š., modrá..., nejsembásník, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska bolí ,ale bez ní žít nemůžeš

07.06.2010 17:22:00 | Divoženka1

St..

31.05.2010 10:27:00 | Květka Š.

láska má podob tisíce,
konec v začátcích bolí nejvíce...

31.05.2010 10:17:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí